Startsida / Inlägg

Mumsiga morotsbiffar istället för pasta, ris och potatis

av Annika Sjöö
20120203-104120.jpg

Hej!

Visst är det lätt att fastna i samma tråkiga maträtter hemma?
För dig som äter middag på kvällen passar dessa morotsbiffar alldeles utmärkt! Inte massa kolhydrater och samtidigt riktigt goda och mättande. Pröva själv!

8 finrivna mellanstora morötter
2 ägg
Örtsalt

Blanda morötterna med äggen och strö i örtsalt. Rör om och forma till 4 stora biffar. Stek på ganska hög värme i smör tills de blir gyllenbruna och genomstekta.
Servera till t.ex. lax eller kyckling!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Jennifer Snårbacka och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB