Startsida / Inlägg

Pajskal på sojamjöl

av Annika Sjöö
20120305-193152.jpg

God kväll!

Om du vill hålla ner kolhydratsmängden, men ändå njuta av en god paj så kan du göra pajskalet på sojamjöl!

Du behöver:
3 dl sojamjöl
100 g smör
1 msk vatten

Sätt ugnen på 200 g.
Finfördela smöret i mjölet och tillsätt vatten. Knåda ihop till en deg. Pressa ut degen i en pajform och grädda ca 12 min.
Häll i dina favoritingredienser och grädda ytterligare beroende på ingrediens.
För min del blev det köttfärspaj igår kväll som stod inne ca 35 min.
Flera goda förslag finns i ”våra bästa Gi recept” av Ulrika Davidsson och Ola Lauritzson!

Kram Annika

20120305-193158.jpg
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB