Startsida / Inlägg

Hasselnötspannkakor!

av Annika Sjöö
20120307-085057.jpg

Hallå!

Alltså, ni förstår inte hur goda dessa lowcarbpannkakorna på hasselnötsmjöl är! Ni bara måste testa!
Gjorde dem för första gången igår kväll och Michael älskade dem också:-)

Du behöver:
3 dl hasselnötsmjöl (finns att beställa på lowcarbshop.se)
3 tsk fiberhusk
0,5 tsk salt
50 g smör
2 dl mjölk
4 ägg

Smält smöret och låt svalna. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt smör, ägg och mjölk och rör om ordentligt.
Stek i små stekpannor för bästa resultat. Späd ev smeten med mer mjölk när den tjocknar.
Servera gärna tillsammans med agavesirap!
Njuuuuuut!!!!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB