Startsida / Inlägg

Gör din egna tacokrydda!

av Annika Sjöö

Visst är tacos helt fantastiskt gott? Och inte så onyttigt heller! Särskilt inte om du gör mina lowcarb tortillas (som du hittar under receptkategorin i högermenyn). Men den färdiggjorda tacokryddan innehåller ju faktiskt socker! Inte särskilt mkt, men om man vill undvika det helt så kan man göra sin egen tacokrydda av dessa tre produkter – paprikapulver, spiskummin och cayennepeppar. Smakar precis som vanligt.
Till ca 500g köttfärs tar du 2 tsk paprikapulver, 2 tsk spiskummin och 2 krm cayennepeppar. Sedan saltar och pepprar du efter smak!

/Annika

  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB