Startsida / Inlägg

Hasselnötsbröd!

av Annika Sjöö

20120606-101525.jpg

God morgon!

Antar att de flesta av er är lediga idag?

Det är Kelvin och jag iaf, men inte för att det är röd dag utan för att vi fortfarande är sjuka. Så segt!

Passade på att baka ett mycket gott Low carb bröd igår. Mixade lite själv och det blev faktiskt otroligt bra:-)

Du behöver:
1,5 dl hasselnötsmjöl
0,5 dl pofiber
2 msk linfrön
3 ägg
200 g färskost 9%
2 tsk fiberhusk
0,5 tsk salt
1 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser. Vispa äggen hårt och blanda med det andra. Rör ner färskost. Smörj en brödform och häll ner smeten.
Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Perfekt som kvällsmacka!

Kram