Startsida / Inlägg

Potatissallad till midsommar!

av Annika Sjöö

 

Heej!

Här kommer ett bra och GI-riktigt recept på potatissallad! Välj om du vill köra fettsnålt eller inte.

Du behöver:
Ca 20 små färskpotatisar
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1/2 dl olivolja
1/2 dl fettfri majonäs eller vanlig
1 dl minifraiche eller vanlig
1 msk vitvinsvinäger
Salt och peppar

Gör såhär:
Skrubba och koka potatisen. Låt svalna. Dela potatisen i halvor och häll i en skål.
Blanda olivolja, creme fraiche, majonäs och vitvinsvinäger tillsammans. Pressa i vitlöksklyftorna. Hacka och blanda i rödlöken. Salta och peppra efter behag.
Blanda röran med potatisen.
Voila! En härligt fräsch och nyttig potatissallad.

Trevlig midsommar!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB