Startsida / Inlägg

Jordnötssmör eller inte jordnötssmör?

av Annika Sjöö
20120809-123057.jpg

Hej!

Jag äter jordnötssmör nästan varje dag till frukost. Antingen på gröten eller på en macka med banan.

Detta är några av jodnötssmörets positiva egenskaper:

Hög halt av antioxidanter och fibrer
Innehåller nyttiga fetter för hälsosam hormonproduktion
Mättande och gott
Motverkar torr hy
Hög halt av aminosyran leucin
Hög halt antioxidanten reservatrol

Det är dock skillnad på jordnötssmör och jordnötssmör!
Kolla så att det inte innehåller socker eller extra onödigt salt.
Detta är en bra ekologisk sort!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB