Startsida / Inlägg

Träning 3 dagar i veckan

av Annika Sjöö
20130711-085229.jpg

Hej hej!

Flera av er har frågat om jag kör någon annan kompletterande träning utöver mina 3 pass i veckan. Svaret är nej!

3 pass är faktiskt alldeles utmärkt för att få resultat. Jag har skrivit lite om just detta innan och brukar prata om det på mina föreläsningar.

Innan jag fick barn så sprang jag till gymmet jämt, typ 6-7 dagar i veckan, men jag fick inte de resultaten jag ville ändå!
Efter att jag hade fött barn så tvingades jag att dra ner på antal träningspass pga mindre tid, och vad hände då? Jo, då fick jag MER resultat av träningen! De 3 passen jag gjorde då blev så otroligt mycket mer kvalitativa än de 6-7 kvantitativa passen. Jag kunde ta ut mig och verkligen ta i ordentligt dessa pass och kroppen fick återhämtning emellan så att jag kunde träna hårdare nästa pass. Kroppen fick alltså vila emellan och kunde tillgodogöra sig träningen mycket bättre! Och då kom resultaten också snabbare…

Så 3 dagar i veckan funkar utmärkt om du också vågar ta ut dig ordentligt när du tränar! Och självklart är kosten viktig också…men det vet ni ju redan:-)

Kramar Annika

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB