Startsida / Inlägg

Lyxfrukost!

av Annika Sjöö
20130725-105459.jpg

Lyxfrukost med mandel – och hasselnötsplättar och färska bär!

1 dl hasselnötsmjöl
2 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
1 tsk vaniljpulver
3 msk smält kokosolja
3 ägg
2 dl kallt vatten

Blanda allt i mixer eller matberedare och stek till små plättar på medelstark värme. Servera med bär, lönnsirap eller honung!

Smaklig måltid!

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB