Startsida / Inlägg

Paleomiddagen

av Annika Sjöö
20130820-193818.jpg

Hej hej!

Sedan jag började med paleo har jag upptäckt många för mig nya goda köttsorter! Om man sedan har en köttermometer hemma så kan man bara inte misslyckas:-)

Idag tillagade jag högrev på 150 grader upp till 60 graders innertemperatur och det blev helt perfekt!
Marinerade den i lite olivolja, honung och krossade tomater innan.

Till högreven serverade jag rödbetssallad med diverse grönsaker…smaskens!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB