Startsida / Inlägg

Chicken paleo pizza!

av Annika Sjöö
20130830-190515.jpg

Hej hej!

Testa denna grymt goda paleopizza gjord på kycklingfärs!

Det här behöver du till botten:
500 g kycklingfärs
1 ägg
Havssalt
Svartpeppar
Vitlökspulver

Blanda allt och tryck ut på en plåt med bakplåtspapper.

Sås:
1 förpackning ekologiska krossade tomater
1 hackad gul lök
Havssalt
Peppar
Vitlökspulver

Blanda allt och bred ut över botten.20130830-182647.jpgÄggstanning:
2 ägg
0,5 dl kokosmjölk
Peppar

Häll över pizzan och bred ut jämnt.

20130830-190330.jpgGrädda på 225 grader i 15 min och ytterligare 5-10 min på grill.
Toppa med parmaskinka och basilikablad!

Mumsfilibaba!

  • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB