Startsida / Inlägg

Gillar du att gå på föreläsning lika mycket som jag?

av Annika Sjöö
HedraMysteriet_liggande_580pxl

Då får du bara inte missa denna i Göteborg på tisdag den 26/11!

Klas Hallberg föreläser om Mindfulness och hur vi ska göra för att leva mer i nuet!

”Själva titeln kommer från en intervju som Klas hörde i radion för många år sedan där en indiankvinna intervjuades. Hon berättade att hon började varje morgon med att gå ut ur sitt tält och hedra mysteriet. Klas tänkte att det vi gör i vår kultur, är snarare att går ut ur våra hyddor och försöker kontrollera så stora delar av mysteriet som möjligt.
Under föreställningen kommer du att inspireras att BÅDE ta kontroll över mysteriet OCH släppa taget för att du ska kunna må ännu bättre i vardagen. Du kommer att få uppleva tänkvärd underhållning i absolut mästarklass.
Föreställningen består av helt nyskrivet material och tar vid där Klas tidigare föreställning Hångla mer! slutade. Hedra mysteriet går från djupt existentiella funderingar till konkreta vardagsobservationer. Klas har en närmast obeskrivbar förmåga att pendla mellan humor och allvar. Du kommer garanterat både att skratta, tänka efter och bli berörd.”
Köp biljett HÄR!
Kram Annika
 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson och Fredrik Palmqvist
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB