Startsida / Inlägg

Paleopepparkakor…lite mjukare lite godare!

av Annika Sjöö
20131210-193129.jpg

Hej!

Bakade dessa ”dundergoda” paleopepparkakor i helgen! De blir lite mjukare och segare än vanliga, men samtidigt också lite godare:-)

300g kärnfria dadlar
1 dl mandelmjöl
3 msk smält smakfri kokosolja
2 tsk vaniljpulver
2 tsk pepparkakskrydda

Mixa ihop allt i en matberedare.
Sätt ugnen på 175grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Platta ut degen på plåten genom att trycka ut den med ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå. Dra bort det när degen täcker hela plåten.
Grädda i nedre delen av ugnen 12-15 min. Låt svalna. Tryck ut pepparkaksformar i den färdiga degen. Japp, efteråt!
Förvara i en plåtburk. Mums!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Filip Elofsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB