Sockerfri choklad -och kardemummatryffel

av Annika Sjöö
20131222-195227.jpg

Godkväll!

Denna sockerfria tryffel är fantastiskt god och passar perfekt på julgodisbordet!

200g sockerfri ljus choklad
1 dl kokosgrädde
2 msk kokosolja
1,5 tsk kardemumma

Koka upp grädden och dra kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och blanda ner kokosfett och kardemumma. Rör om tills allting blandas. Låt svalna och ställ in i kylskåpet någon timma.
Rulla små kulor och ta fram precis innan servering!

Kram Annika

Kategorier Dessert, Recept, Snacks
Taggar sockerfri, Tryffel

Vinn en riktigt fin julklapp till dig själv!

av Annika Sjöö
20131222-072613.jpg

Kära läsare!

Hoppas att ni inte är alltför stressade så här innan jul? Nu ger jag er nämligen möjligheten att vinna denna nya superfina mat – och receptbok av Åse Falkman Fredriksson!

Jag har egentligen bara träffat Åse en gång på riktigt, men hon är en sån där person som man gillar direkt! Och jag är så glad att vi ska lära känna varandra bättre under Må bra helgen i Varberg!

Åse driver den populära och välbesökta bloggen 56kilo där hon berättar om sin resa från att ha varit matmissbrukare till att ha hittat balans i livet. Åse är en mästare på att laga mat och har därför också skrivit denna fina bok!

Vill du vinna Åses bok?

Svara då på frågan: Vad heter Åses första succébok? Svara i kommentarsfältet nedan.

Svaret hittar du någonstans HÄR!

Jag tävlar ut 3 st bokexemplar! Tävlingen pågår till julafton!

Kramar Annika

Kategorier Kost, Recept
Taggar 56kilo, Åse

Rumblebag i Nordstan

av Annika Sjöö

Hej hej!

I veckan var jag och min grymt starka vän Helena och demokörde Rumblebag på GT:s julpotpuri i Nordstan!20131221-082827.jpgKolla in Helenas grymma armar:-)20131221-082833.jpgChefredaktör Frida Boisen var som alltid på bästa humör!!!

20131221-083009.jpgSnart smäller det för Rumblebag och inom kort kommer vi med första utbildningadatum!

Kram

Kategorier Mitt liv, Träning
Taggar GT, Rumblebag

Om jag kan göra någon glad…

av Annika Sjöö
20131220-112713.jpg

Hej!

I och med att jag är ambassadör och ska springa Göteborgsvarvet för Stadsmissionen så har jag fått mer insyn i verksamheten, och det är en helt fantastisk verksamhet!

Det har verkligen fått mig att tänka till och att faktiskt du och jag kan göra en skillnad i andra människors liv!
Därför ska jag idag lämna julklappar till stadsmissionen och vill med det göra någon annan människa lite gladare på julafton…

Kram Annika

Kategorier Inre hälsa, Mitt liv

Mumsigt mandelsmör

av Annika Sjöö
20131219-212838.jpg

Hej hej!

Har ni sett att fitnessguru kommit med ett nytt mandelsmör?

Mandelsmör är ett utmärkt substitut för de som är allergiska mot jordnötssmör eller kanske äter paleo som jag?
Mandelsmör har ett högt innehåll av fibrer, hälsosamma fetter och antioxidanter och ger en bra mättande effekt.

Denna mandelsmör innehåller:
+ 100% ekologiska mandlar.
+ Hög halt nyttiga fetter, fibrer och antioxidanter.
+ Använd i matlagning eller bakning eller ät som den är!

Testa!

Kram

Kategorier Kost

Rabatterbjudande på boken – sista dagen imorgon!

av Annika Sjöö
20131219-090528.jpg

Hej allihopa!

Imorgon är sista dagen för rabatterbjudandet på min och makens träningsbok ”Mage rumpa lår – träning som ger resultat”!

Vill du ge någon en hälsosam nyårspresent? Passa då på att förhandsboka boken HÄR och ange rabattkod: shapeup så får du 15 kr rabatt!

Man kan också använda boken som musplatta som min kära vän Camilla Emring gör:-) haha!

20131219-090221.jpg
Kram

Kategorier Mitt liv, Träning
Taggar Träningsbok

Saffranskakor/skorpor a la Paleo

av Annika Sjöö
20131218-102446.jpg

Hej hej!

Bakade dessa saffranskakor/skorpor häromdagen! Riktigt goda.

Du behöver:
100 g kokosolja (smakfri)
1dl honung
2 ägg
1 pkt saffran
6 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader. Smält kokosoljan tillsammans med saffran. Vispa äggen poröst och tillsätt oljan. Blanda ner mjöl och bakpulver.
Bred ut hela smeten på bakplåtspapper.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Ta ut plåten och sänk till 100 grader. Skär ut små fyrkantiga kakor separera dem ifrån varandra på plåten.
Ställ in plåten igen på den svaga värmen i ca 2 h tills de känns torra som skorpor.
Förvara gärna i snygg glasbruk!

Kram

Kategorier Recept, Snacks
Sida 28 av 181
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB