Fulham har brassen i sikte

Fulham har fått mycket luft under vingarna den senaste tiden. Laget är nykomlingar i det yttersta finrummet i England, Premier League. Dessutom gjorde de häromdagen klart med en klassvärvning i Nices mittfältsgeneral Jean-Michaël Seri, 26, i konkurrens med bland andra Chelsea och Arsenal.

Nu tror London-klubben att de kan göra ytterligare en supervärvning – denna gång är det Bordeauxs brasse Malcom, 21, som är i blickfånget. Fulhams tränare Slavisa Jokanovic vill ha mer fart i sitt anfallsspel och kommer att få göra upp om Malcoms signatur med italienska Inter.

The Sun skriver att Inter redan har lagt ett bud, men att det inte är i närheten av de 500 miljoner kronor som fransmännen vill ha. Tidigare har även Arsenal, Tottenham och Bayern München uppgetts vara inblandade i striden om brassen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier