Officiellt: Nahir Besara är klar för Örebro SK

Under gårdagen kom det uppgifter från SVT att Nahir Besara lämnar Hatta SC i Arabic Gulf League i Förenade Arabemiraten för att återvända till Örebro SK.

Nu är det officiellt klart att Nahir Besara, 30, är tillbaka i Allsvenskan. Det bekräftar klubben själva på deras hemsida.

– Nahir är utan tvekan en av Allsvenskans bästa offensiva spelare. Vi har byggt upp en relation över lång tid och det känns otroligt bra att han är tillbaka hos oss, säger Axel Kjäll, Fotbollschef i ÖSK fotboll i ett pressmeddelande.

Nahir Besara anslöt till ÖSK för första gången 2016 och har varvat spel utomlands med att återkomma till ÖSK i kortare sejourer. Nu står det alltså klart att han kommer stanna desto längre eftersom 30-åringen skriver på ett kontrakt på 3,5 år.

– Det är kul att vara tillbaka. Jag har haft bra kontakt med många i laget och det känns som att komma hem igen. Jag har kollat varje match som ÖSK har spelat, säger Besara i ett pressmeddelande.

Nahir Besara ansluter till Örebro SK redan under nästa vecka och ska vara klar för spel i hemmamatchen mot AIK.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier