Bekräftat: John Stones i nytt långtidskontrakt med Manchester City

Manchester City och John Stones har nu ingått ett nytt långtidskontrakt, meddelar klubben på Twitter. 

Mittbackens avtal med klubben sträcker sig över fem år – och är en uppdatering av spelaren befintliga kontrakt, som annars skulle gått ut i slutet av nästa säsong.

– Det här är det bästa stället för mig, för att få spela min fotboll och uppnå mina ambitioner, säger John Stones själv om beslutet till klubbens hemsida.

27-åringen, som fått en hel del strålkastarljus på sig under EM då han spelar i det engelska landslaget, kom till klubben inför säsongen 2016/2017 och har sedan dess fått spela en viktig roll i försvaret. Förra året gjorde han 35 framträdanden – och tre mål – för klubben i Premier League.

– Jag kunde inte vara mer nöjd. Jag älskar att vara en del av det här laget. Framgången vi har haft de senaste fyra åren har varit fantastisk. Att vara en del av det har varit en dröm som gått i uppfyllelse och jag vill bara få fortsätta vinna, säger han.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier