Ronaldo på fortsatt klubbjakt – erbjuds till Napoli

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo (Jon Super, AP/TT)

Cristiano Ronaldo, 37, vill verkligen spela Champions League-fotboll denna säsong. Det börjar framstå allt mer tydligt.

Samtidigt har portugisen haft svårt att hitta en klubb som både motsvarar hans ambitioner och som faktiskt är öppna för att värva honom.

I princip varenda toppklubb i Europa har nu hunnit rapporteras säga nej.

Samtidigt jobbar hans stjärnagent, Jorge Mendes, fortsatt febrilt för att hitta en destination till den flyttryktade Manchester United-stjärnan.

Enligt Sky Sports ska nu Mendes ha erbjudit sin klient till Napoli.

En klubb som även tidigare under sommaren kopplats samman med Cristiano Ronaldo. Samtidigt har Napoli redan värvat spelare som Giacomo Raspadori, Giovanni Simeone och Khvicha Kvaratskhelia till sin offensiv under sommaren. Enligt Sky Italia ska det med andra ord krävas att man får ett lukrativt bud på Victor Osimhen för att det faktiskt ska finnas plats för Ronaldo.

Mendes uppges även trycka på klubbar som AC Milan (ifall Rafael Leao säljs), Chelsea, Sporting Club och Olympique Marseille för att hitta ett nytt hem till sin stjärna.

Manchester United har under hela sommaren insisterat på att anfallaren inte är till salu, samtidigt som det förekommit uppgifter om att de ska vara villiga att ändra sig om möjligheten uppstår.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier