United vill förlänga med Jonny Evans och Tom Heaton

Det är den tiden på året när alla Premier League-klubbar släpper en ”retained-list”. Det vill säga listan på spelare som lämnar i samband med kontraktsslut och spelarna som alltjämt är kontrakterade.

I Manchester Uniteds lista, som blev officiell under onsdagen, så fanns det en del detaljer att reagera på.

Att Raphael Varane och Anthony Martial lämnar på fri transfer har redan bekräftats sedan tidigare. Likaså kommer ytterbacken Brandon Williams inte att få förlängt efter att ha spenderat den gångna säsongen på lån i Ipswich.

United bekräftar dock att man för samtal med så väl mittbacksveteranen Jonny Evans som målvakten Tom Heaton om nya avtal. Likaså unge Omari Forson samt Shola Shoretire.

På listan över kontrakterade spelare finns samtidigt en viss Mason Greenwood, den skandalomsusade yttern som var utlånad till Getafe förra säsongen. Likaså både Jadon Sancho och Donny van de Beek, som båda varit utlånade under våren.

Det betyder dock inte att dessa spelare garanterat kommer spela i United nästa säsong. Utan helt enkelt enbart att de fortfarande står under kontrakt med klubben. I Greenwoods fall går kontraktet ut 2025.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier