Startsida / Inlägg

Fotboll och grind

av Shahin89

Tjotjotjo. Klockan är förbi 02:00 just nu och egentligen borde jag grinda på men väljer att breaka nu för att jobba på krönikan från romderbyt och uppdatera bloggen. Vill ju ligga i och uppdatera familj och vänner om vår situation i Bologna. Men det är inte mer glamoröst än att vi vaknar, spelar, tränar och spelar. Det är november månad. Det är prime grindtime. Så allt under 10 timmars spel/teori är underkänt

 

Vi fick dock en väldigt trevlig söndag. Palermo från Sicilien gästade ”vår” vackra ”hemstad” Bologna. En match mellan två lag som legat i den nedre regionen av ligan. Vår senaste match slutade målrikt och Niklas som springer bra i sina Italienska ligamatcher förde med sig turen än en gång. Resultaten slutade hela 3-0 till Bologna och den innehöll även 4(!!!) röda kort. En riktigt rolig match att se då fansen gick mental varje gång Bologna nätade. Familjer var på plats i kurvan vilket jag inte är van vid och vi fick även höra en kvinna sjunga en Kenneth Andersson ramsa. Är ganska säker på att hon gjorde det för att vi satt där.

Vi var även med om en rolig grej när vi stod precis vid ingången till arenan där klacken stod för att ta bilder av några väggmålningar. Då skriker en man att jag ska flytta på mig. Jag kollade ner och såg en bomb med en stubin som brann… sa till Niklas och vi rörde oss ifrån den samtidigt som jag såg folk springa för livet med händerna för öronen.

 

Sa det! 

Italien 🙂

Efter matchen spelade stugan turneringar. Det är ju ett begränsat utbud härifrån men det hindrade inte mig och en polare här att finalborda samma turnering. Tyvärr vart det ingen ding men vi gick plus på sessionen vilket var väldigt trevligt. Annars har det sett ut som vanligt. Vi nöter på och får in volym. Det har gått ganska kallt sedan vi kom hit vilket varit en stor anledning till att bloggen är seg. I dessa tillfällen vill jag fokusera på att konstant jobba i holdemmanager, gå igenom sessioner, räkna på skit som jag aldrig tidigare gjort (turneringar) och ja… få in volym i motvind. Det krävs extremt mycket av en då jag även måste jobba hårt med den mentala delen av pokern. Det är slit. Men bra slit!
Vi har även hittat ett gym. Tyvärr ligger klättringshallen dryga timman ifrån oss vilket är iskallt. Så idag körde vi ett löpningspass och bålträning.

 

Yea yea. Nu ska jag skriva vidare på krönikan. Tror den kan bli fet!

 

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB