Startsida / Inlägg

trevligttrevligt

av Shahin89

Vilken dag. Inte nog med att Sverige krossar England på invigningen av friends arena, utan rykten säger att Zlatan tydligen hade en galen show. Fyra mål(!!!) och spektakulära sådana. Har än så länge bara sett bicamålet och det enda jag har att säga är: asoijfsdaoifs OMFG. UTOMJORDING. Det finns många ord som kan beskriva Zlatan. Rent spontant tänker jag på spektakulär. Men finns fler synonymer till det så vi kan även slänga in uppseendeväckande, häpnadsväckande, iögonfallande, epokgörande (banade vägen för ungdomar i Sverige med stora drömmar), sensationell, förbluffanderemarkabel etc etc etc etc.

 

Inte illa.

 

Pokern da? Idag flyttade vi från vår feta men onödiga lya mitt i schmeten av stan till utanför ”stadsmurarna”. Förut hade Bologna en mur som skyddade staden. Idag står dess ruiner kvar. Allt innanför ruinerna kallas för ”centro historico”. Här är det fullt av liv, restauranger och ruiner från det gamla Bologna. Bologneser föredrar dock att bo utanför murarna då det är lugnare och billigare. Så vi bor nu en 10 minuters promenad ifrån centrum där allt kaos händer vilket är perfekt för oss.

 

Så vi har alltså meckat hela dagen. Flyttat in allt. Köpt mat och annat viktigt till lägenhet. Ätit. Efter det spelade vi poker. Jag spelade bara 4200 händer vilket ändå är okej med tanke på att vi flyttat hela dagen. Annars hade det varit underkänt.

 

Detta blir annars den andra dagen på raken som jag plussar. Det var inte igår kan jag säga. Jag har jobbat hårt med HUD:en och vi jobbar hårt på turneringsspelet, SH och HU. Jag jobbar även en del med boken ”mental game of poker” och har gjort nya anpassningar till mina sessioner där jag organiserat har mål inför sessionen och sammanfattar så fort jag stängt ner borden. Det är ju lite tråkigt då man gärna vill slå upp borden så fort man sätter sig och göra annat när man lagt ner. Men dom 10-15 minuterna ger väldigt mycket. Det är skönt att kunna påbörja en session med mål och sätta punkt för sessionen så fort man sammanfattat klart. I downswings (dåliga tider) påminner man sig själv om vad som är viktigt. Samtidigt som man i rushperioder (bra tider) förhoppningsvis ser att man är på en good run och inte ändra på spelet.

 

 

Har gjort en massa förbättringar i mitt spel. Känns bra. Enda viktiga för mig just nu är att fortsätta få in volym och konstant sätta mig själv i situationer där jag är vinnande i längden. Så imorgon blir det att vakna innan 10 igen (vi gör det varje dag) och få in mina 10+ timmar spel. Pokerspelare slappar va?

 

Kvalen till Poker-SM på Malta fortsätter att rulla på pokerstars.eu och andra siter. Kommer med mer information i dagarna. Ni borde verkligen se till att kvala dit då det kommer att bli en riktigt bra uppslutning. Flera av mina vänner har sagt att de ska åka ner och förhoppningsvis tar jag också mig ner dit för att ta över min vän Antons titel som SM-mästare.

 

Kliver nu. God natt.

 

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB