Laga nyttig äppelpaj
av4 portioner
4 små äpplen
1 msk malen kanel
1 dl havregryn
1 dl hackade hasselnötter
2 msk kokosolja
1 msk flytande honung
2 dl kesella
1 tsk vaniljpulver
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och tärna äpplena fint och lägg dem i en pajform. Strö över kanel. Rör ihop havregryn, nötter, kokosolja och honung till en smulig massa och fördela över äpplena. Grädda i ugn i 20-25 minuter, se till att nötterna inte bränns. Servera med kesella smaksatt med vaniljpulver.

Fredrik Paulún är utbildad närings-fysiolog och har arbetat med kost och hälsa i 20 år. Han är känd från böcker, radio och tv, och utbildar kostrådgivare på Paulúns näringscenter. Fredrik är tvåbarnspappa och tränar regelbundet. I bloggen skriver han om allt från träningsmat och nya hälsorön till tips på nyttigare mat till ungarna och kostterapier.