Lilvarning på V64

av epettersson

Hallå!

V64 på Mantorp i kväll. Tror att det kan lossna för 7 Bearbucket (V64-2) snart. Han har strulat mycket, men det finns fart och kapacitet i den här. Kan mycket väl slå till i kväll. Ska med på V64-lappen.

Spelstopp V64: 19.30

Erik Pettersson

Måstespel på V64

av epettersson

Hallå!

Superkväll på Örebrotravet, är inte varje dag man skriver. Men i dag så…

Vilka race!

Man behöver inte spela såna här kvällar och man kommer mest sitta och njuta av sporten, men hittar ett autospel i V64-4. Här gör 8 Dictionary första starten för Mattias Djuse. Klart intressant, då han har väldigt bra snurr på djuren. Dessutom blir det barfota runt om för första gången i karriären, som sjuåring. Stoet är efter Ready Cash och dessa hästar brukar svara extremt bra på skoryck. Tre procent nu är lika med löjligt läckert. Given på V6-kupongen och ett kul vinnarspel.

Spelstopp V64: 19.30

Erik Pettersson

Två bra spikar på V64 från Solvalla!

av christofferwickman

Tjena!

V64-tävlingar på Solvalla i kväll, det ser favoritbetonat ut och en flerkupong på V64-spelet kan vara att föredra. Två hästar som jag tror vinner är 3 Avena Jet (V64-3) och 2 Vicario (V64-5), den sistnämnde är en riktig bössa!

Spelstopp till V64 på Solvalla är 19.30.

Christoffer Wickman

Bara spelad till nio procent på V86 – vad händer?

av epettersson

Hallå!

V86 på Solvalla och Bergsåker i kväll. Mitt bästa speldrag återfinns i V86-6. 7 Thelma de Glatigne har toppform, det visade den sylvassa avslutningen senast. Tränaren säger att hästen är bättre än någonsin – men speltrenden pekar nedåt. Vad händer?

Visst, favoriten är bra, men skulle hon få jobba lite och hamna lite på vingel, då ställer ”Thelma” ner det här gänget över upploppet till trevlig procent. 

ANNONS: Här kan du spela V86 med mig i kväll [Extern länk]

Spelstopp V86: 20.30

Erik Pettersson

Skräll på DD och V64

av epettersson

Hallå!

I kväll är det V64-tävlingar på Färjestad. Jag tycker att 1 Macho Look i V64-5, DD-1, är lurig. Bra spår, startsnabb häst och lopp i kroppen. Väldigt lite spelad gör att jag vill varna.

Kul på DD och V64.

Spelstopp V64: 19.30

Erik Pettersson

”Jag kommer att spika”

av danielsoderback

Vi har fantastiska tävlingar på Solvalla i dag då V75-finalerna ska avgöras.

Jag vill titta lite närmare på V75-6 som är guldfinalen och tillika en deltävling till Olympiatravet. Många talar om spetsstriden och det lär gå undan från start. Det finns flera snabba hästar som alla lär ladda men jag håller ändå 3 Elian Web som favorit att nå den efterlängtade positionen.

Jag har varit i kontakt med Katja Melkko på lördagsmorgonen och hon menar att Jorma Kontio ska göra allt som går för att ta sig till spets. Väl där så kommer man att köra där så länge det går, förhoppningsvis ända in i mål. Det saknas verkligen inte motbud men jag gillade vad jag såg i den senaste starten och jag kommer att spika. Det talas om skoryck vilket bara stärker min teori.

Spelstopp på V75: 16.20.

/Andreas Örtengren

Luring på V64

av epettersson

Hallå!

V64 på Gävle i kväll.

Jag har en liten luring i V64-3, 5 Lukas Zaz. Behöver få det lite serverat, men här finns det kapacitet. Bra läge, bra kusk – men bara spelade till två procent i ett rätt öppet lopp utan några kanoner som är oslagbara. Givet streck för mig.

Spelstopp V64: 19.30

Erik Pettersson

Sida 1 av 151
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB