Startsida / Inlägg

Bra läge och bra häst

av epettersson

Hallå!

Dealwithakiss satt fint i går. Det blev lite ”skrik”  i och med barfota-körningen och hästen steg på procenten och sjönk i toton, men ”bara” 23 procent och knappt tre gånger pengarna på en ”klaring” är inte så illa pinkat.

V64 på Åby i kväll. Då går man ju i spin. Vinnaren hittar jag i V64-3, 1 Mellby Espri. En häst som jag vet att Lövgren varit nöjd med, men det har inte fungerat fullt ut i hans regi – ännu. Det är en lite ambitiös häst, så jag tror 1 600 meter ska passa perfekt. Spår 1 på Åby är inte optimalt, men hästen är snabb från start och får ett bra lopp.
Spets eller hålet – och slut.
Bäst att ta betalt nu, snart tror jag det är slut på överoddsen, på den här…

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB