Startsida / Inlägg

Jag tror på toppchans!

av christofferwickman

Marvelous (30% – 2,05) satt bra i går, och även om det inte var någon jätterysare jag bjöd på direkt, så var det skönt med en vinnare efter lite stolpe ut i bloggen den här veckan. Men, det svänger fort, förra veckan satt ”allt”, den här veckan, fram till igår, har det varit lite troll i maskineriet.

V75-tävlingar på Åby i dag, mycket spännande sådana. Jag har hela veckan varit inne på att Robert Bergh vinner heat två i Åby Stora Pris med Muscle Hustle, men efter att ha pratat med Kihlström i går och sedan vevat (det han bad mig veva) i lopparkivet så har jag svängt.

Bästa spiken:
Vem: 2 Whitehouse Express (V75-5)
Kommentar: Rygg ledaren och slut!

Bästa skrälldraget:
Vem: 1 Mellby Demon (V75-7)
Kommentar: Gick jag igång på redan i söndags när jag såg startlistan, och har fortfarande den känslan. Jag tror och hoppas Tillman kör Brothers In Am i spets, för då vinner Mellby Demon via open stretch.

Kallaste favoriten:
Vem: 1 Volstead (V75-1)
Kommentar: Kan aldrig hålla upp sitt innerspår och vart ska han ta vägen sedan? Tror jag ingenting på.

Spelstopp till V75 på Åby är 16.20.

Christoffer Wickman

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB