Startsida / Inlägg

Provar en rak DD!

av christofferwickman

Brothers in Am orkade inte efter ett tufft slutvarv i går, men inte mycket att säga om. Han fick chansen, och hellre det att de får chansen men inte räcker till, än att de körs passivt, sitter fast med krafter kvar, eller tidig galopp.

V64-tävlingar i Gävle i kväll och jag provar med en rak DD, 4 Tiger Williams (DD-1) gillar jag och tycker att han normalt bara borde vinna ett lopp som detta, och 6 Track Angle (V64-6) gillar jag inställningen på och första bike på den i kväll känns intressant.

Spelstopp till V64 är 19.25 och DD 20.53.

Christoffer Wickman

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB