Startsida / Inlägg

Vassa drag i kväll!

av christofferwickman

Lass Revenue kunde inte stå emot On Track Banditen i Örebro i går, jag är dock ändå nöjd med det spelet och att Lass Revenue inte kunde stå emot On Track Banditen som fick loppet bakom honom är inte mycket att säga om.

V64 på Jägersro i kväll, en mycket intressant omgång, om ni frågar mig.

Jag tycker mig ha flera vassa drag, och den jag känner mest för är nog 11 Armstrong Laser (V64-1) som jag gillat intrycket på i de två starter som han gjort för Jocke Lövgren, i kväll rycker man dessutom skorna runt om och jag tror det är bra chans att han bara är starkast i V64-inledningen.

I V64-avslutningen får ni sedan inte glömma två tokdrag, i ett mina ögon vidöppet lopp, varken 8 Bella Mont (V64-6) eller 10 Domestic Ås (V64-6) är golvade här. Läste jag två, respektive en, spelprocent?

Spelstopp till V64 på Jägersro är 19.25.

Christoffer Wickman

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB