Startsida / Inlägg

Cashar vi hem i kväll?

av epettersson

Hallå!

V64 i Boden i kväll och när det är travtävlingar däruppe brukar Hanna Olofsson vara framme och hugga en- eller flera segrar. Jag tycker att en Hanna-häst är speciellt spelintressant i kväll, det är 7 Cash’Em i V64-6. Hästen gjorde comeback efter vila senast och såg rätt läcker ut som fastlåst i ett V4-lopp inför V75 på Skellefteå. Med det loppet i kroppen så tror jag att han är segermogen i kväll. Han möter inga superdjur och bör vara med på linjen.

Spelad till sex procent på V64 i skrivande stund.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB