Startsida / Inlägg

”Inte ens favorit – spets och slut”

av danielsoderback

Travcirkusen fortsätter till Mantorpstravet där man för dagen arrangerar GS75. Spelformen är något bortglömd bakom V75 och V86, men det finns ett enormt värde för de som spelar för att bli ensamma på streckspelet. Trots ganska låga omsättningar i sammanhanget så delas det ut 15 miljoner kronor till en ensam vinnare om man skulle bli själv med 7 rätt.

Omgången ser spännande ut och jag blir inte förvånad om det kan skrälla till ordentligt i några av avdelningarna.

Omgångens spik och drag hittar jag i GS75-4. Det är 1 Jula Du Cash som återigen körs av Calle Jepson. Senast på Axevalla blev det fel i kön och galoppen kom som ett brev med posten, men nu är förutsättningarna annorlunda och det siktas på att leda loppet runt om. Ulf Stenströmer som tränar hästen tror på bra chans och ser den långa distansen som en fördel. Att man i nuläget inte ens är favorit i loppet är en bonus. Spets och slut!

Spelstopp på GS75: 15.50

/Andreas Örtengren

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB