Startsida / Inlägg

Jag tänker fälla stjärnan

av danielsoderback

V75 på Axevalla och vi har en riktigt knivig omgång framför oss och jag tror på hög utdelning. Dessutom kommer det att vara runt sju-åtta plusgrader vid tävlingarna vilket är en faktor som kan påverka främst innerspåret, men även gynna de starkare ekipagen. Håll koll!!

Omgångens största favorit blir troligtvis 1 Illuminati (V75-6) som är ute på en passande distans (3 140 meter). Jag har länge haft koll på hästen och varit i nära kontakt med stallet där man har höga tankar om honom. Det som talar emot i dag är läget. Illuminati är riktigt långsam ut och kan bli instängd. Man har varit klar favorit de tre senaste gångerna och det har bara blivit en seger. Dessutom såg man inte perfekt ut i svängarna senast.

Jag tänker fälla Jocke Lövgrens stjärna och vill verkligen varna för 10 The Real Star. Magnus Dahlén som tränar hästen är mycket uppåt och är övertygad om att sin femåring segerstrider. Hästen kommer med två raka segrar och senast på Kalmar var intrycket strålande.

Spelstopp V75: 16.20.

ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]

/Andreas Örtengren

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jonathan Ekeliw
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB