Startsida / Inlägg

”Jag kommer att spika”

av danielsoderback

Vi har fantastiska tävlingar på Solvalla i dag då V75-finalerna ska avgöras.

Jag vill titta lite närmare på V75-6 som är guldfinalen och tillika en deltävling till Olympiatravet. Många talar om spetsstriden och det lär gå undan från start. Det finns flera snabba hästar som alla lär ladda men jag håller ändå 3 Elian Web som favorit att nå den efterlängtade positionen.

Jag har varit i kontakt med Katja Melkko på lördagsmorgonen och hon menar att Jorma Kontio ska göra allt som går för att ta sig till spets. Väl där så kommer man att köra där så länge det går, förhoppningsvis ända in i mål. Det saknas verkligen inte motbud men jag gillade vad jag såg i den senaste starten och jag kommer att spika. Det talas om skoryck vilket bara stärker min teori.

Spelstopp på V75: 16.20.

/Andreas Örtengren

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB