Startsida / Inlägg

Så laddar Tre Kronor-spelarna inför VM-finalen

av Jimmy Wixtröm

Frukost, morgonvärmning (på eller utanför isen), lunch och sen mellanmål. Det är inga big news att Tre Kronor-spelarna gör imorgon innan finalen. Men vad gör dom däremellan. Inte för det är några big news det heller, men det är i alla fall individuellt. Så vi frågade alla.

Hur laddar ni inför matchen?

Anton Strålman – Jag försöker sova en timme ungefär. Sen tar jag en dusch. Sen kör jag metal i lurarna fram till match.
Elias Lindholm –  Kollar telefonen. Det vanliga, Instagram, Twitter och Aftonbladet. Sen kör man om igen, så håller jag på så tills jag blir småtrött. Tar alltid en dusch innan jag går ner till bussen.
Victor Rask –  Kollar någon serie på Netflix. Sen nappar jag typ två timmar.
Oliver Ekman Larsson – Ligger och slösurfar, men nu är det ju så kasst wifi så får se hur det blir med det. Brukar sova en och en halv timme.
Victor Fasth – Kollar nog lite The Americans, sen sover jag efter behov. Mellan 30 till 90 minuter. Ringer alltid familjen också.
Carl Söderberg – Läser oftast böcker, nu är det Jan Guillou ”Mellan rött och svart”. Sen sover jag en stund.
Victor Hedman – Spelar Fotball Manager, för att koppla bort tankar men ändå hålla fokus. Sover faktiskt inget.
Gabriel Landeskog – Sover 20 till 90 min. Sen åker jag alltid lite innan laget till rinken.
Marcus Krüger – Brukar släcka ner i rummet en timme. Ibland somnar jag, ibland inte. Brukar ta en dusch innan jag hoppar på bussen.
John Klingberg –  Kollar lite sociala medier, typ. Surrar med brorsan. Sover så länge jag kan. Brukar bli en timme typ.
Oscar Lindberg – Kollar film. Lyssnar musik. Sen sover jag typ en timme.
Joakim Nordström – Kollar någon serie innan jag somnar. Sover alltid 45 minuter, en viss tid innan pucken släpps. Imorgon blir det vid 17.00. När jag vaknar brukar jag lägga benen upp mot väggen för att få igång lite blodcirkulation efter att jag vaknat. Sen blir det musik.
Jonas Brodin –  Försöka sova ganska länge bara, typ två och en halv timme. Lyssnar på musik.
William Nylander – Nappar så länge jag kan. Tre timmar, typ. Lyssnar mycket musik. Lite kortspel på mobilen. Jag och Bäckis har börjat köra mot varandra online nu, så det kanske blir lite sånt, om han vågar, haha. Ah, okej då. Han leder faktiskt.
Joel Eriksson Ek – Gör inget speciellt, sover ganska länge, typ två timmar.
Nicklas Bäckström  – Sover så länge jag kan. Brukar spela shnarps (kortspel) på telefon. Lirar lite online mot Nyllet också.
Henrik Lundqvist – Efter lunch så kopplar jag bort allt. Då blir det flygplansläge. Jag brukar sova dåligt efter match, så när det är så här back-to-back så försöker jag nappa så länge det går. Två-tre timmar vill jag gärna ha. Ett samtal med familjen blir det dock alltid innan vi sticker till rinken.
Joel Lundqvist – Kollar någon serie, har kört Suits nu ett tag under VM. Sen försöker jag släcka ner två timmar och sova så mycket det går.
William Karlsson – Försöker vara avslappnad. Inte tänka på matchen för tidigt. Försöker ha kul, men ändå vila. Sover typ två timmar, oftast.
Philip Holm – Spelar lite Football Manager. Kanske kör lite med Dennis. Eller han kör med mig. Det är mitt lag, men han tror han är ass. coach.
Dennis Everberg –  Det är alltid dubbelsnus och kaffe matchdag. Sen kollar jag kanske ett avsnit Suits eller spelar Football Manager. Är inte så mycket för rutiner, men försöker sova nån timme.
Alexander Edler – Brukar bli Facetime med familjen. Prata med lite polare. Kollar nån serie jag sett förut så det inte blir för spännande, måste hinna sova nån timme också.
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB