Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kesellaglass

av Anna
kesellaglass.jpg

Efter allt påskgodis och flera sommarvarma dagar var jag sugen på något svalkande och nyttigt men samtidigt gott. Fick bli snabblagad kesellaglass.

Ingredienser:

  • Lättkesella.
  • Frysta bär.
  • Ev. lite vaniljsocker eller annat sötningsmedel.
ingr_kesellaglass.jpg

Allt du behöver är en en mixerstav och mixa alla ingredienser. Ät på en gång!

P.S. Har tidigare skrivit om lättkesella (det perfekta mellanmålet, fettsnålt och fullt av protein) och gett tips på olika sätt att äta den på här. D.S.

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB