Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Tre sorters grovbröd

av Anna
aggmackor2.jpg

Min mamma är så duktig på att baka bröd och till dagens fika hade hon gjort inte mindre än tre sorters grovbröd. Självklart var jag tvungen att äta av alla sorter och för att jämföra åt jag dem med samma pålägg, mjukost och ägg. Få saker är så goda som nybakt bröd och idag tror jag P-brödet vann.

Det ena brödet, Mammas hälsolimpa, har jag redan lagt ut recept på. Övriga två lovar jag kommer upp inom kort.

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB