Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Istället för lagad mat

av Anna
yogh_mullbar.jpg

När jag inte hinner/orkar laga riktig mat försöker jag ändå få i mig det kroppen behöver. Förmodligen är det anledningen till att jag sällan är sjuk (ta i trä) trots stress, för lite sömn och hård träning. Som idag när jag åt kesella blandat med en skopa Whey-100 vanilj, yoghurt, linfrön, psylliumfrön, blåbär, hallon, gojibär och linfrön + en näve nötter, drack te och tog en omega-3 tablett till.

Min tanke var att få i mig:

  • Protein (kesella, proteinpulver, nötter)
  • Antioxidanter (bär, te)
  • Vitaminer & mineraler (bär, nötter, yoghurt/kesella)
  • Fibrer (frön, nötter)
  • Bra fett (nötter, linfrön, omega-3)
  • Kalcium (kesella, yoghurt)
  • Långsamma kolhydrater (yoghurt) – äter oftast mer av protein och fett

P.S. Det är alltid bättre med riktig mat och minst ett mål lagad mat äter jag varje dag. Detta är dock en bra nödlösning när tid och ork inte finns. D.S.

  • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB