Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Tjockiskänslan

av Anna
spegelbild.jpg

Finns det någon där ute som inte känner sig pluffsig och ful vissa dagar? Tror de flesta, tjocka som smala, har dagar då självförtroendet sviker och alla speglar ljuger. För det är just vad de gör – LJUGER! Sträcker du på dig, drar in magen och bjuder på ett leende visar spegeln plötsligt en attraktiv person.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig känner mig ful och idag känns kroppen extra svullen. Men så vänder jag tanken (mitt bästa knep här i livet), tar på mig mina positiva ögon och ser en bild av en stark och frisk tjej med massor av energi att ta hand om det som är viktigast av allt för mig – barnen.

Tänk så nästa gång du har en tjockisdag – vad är viktigast? Vilka ögon tittar du med? Ta på de positiva ögonen och sträck på ryggen. Alla kroppar är vackra på sitt sätt, men INTE när du försöker dölja den med dålig hållning och surläpp.

P.S. GRYMT benpass idag! Lite tyngre, lite mer win! Och när jag gick hem mötte jag en anorektiker med ben som mina handleder (jag skojar inte). Vem är jag att fjantgnälla över min kropp? Skärpning Anna! D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB