Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Smal = lycklig?

av Anna
bic_v37.jpg
Bicepscurl med praktisk hantelförvaring i v.37. Gravid är inte samma som tjock, men STOR var jag i alla fall.

Efter att jag läst Saras tänkvärda inlägg om kroppsideal känner jag mig bara full av kärlek till alla fantastiska kroppar där ute – tjocka, smala, långa, korta, VACKRA! Jag skämtar ofta om min kropp trots att jag älskar den och vad den gett mig (mina barn) och jag har bevis på att smal inte = lycklig och hälsosam. Lycka sitter så mycket djupare än i ett snyggt ”skal” och en rundare kropp kan vara friskare än en smal.

Många av mina läsare berömmer min kropp och nog är jag nöjd med den även om jag också har mindre komplex. Mycket är anlag (båda mina föräldrar är smala) men mycket är också hård träning och strikt kost. Det är en sak, men jag ser inte mig själv eller min kropp som bättre än en tjej med former. Jag bloggar inte för att alla andra ska träna, äta eller se ut som mig. 

Go alla fina tjejer och killar. Träna för att det är kul, eller för att nå ditt mål, för att känna dig stark, orka med din vardag och hålla dig frisk. Men INTE för någon annan än dig själv. Skönhet för mig är utstrålning, energi, glädje och självförtroende. Oavsett kroppsstorlek!

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB