Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Träning vecka 4

av Anna
dr_ov_huvet.jpg
Tricepsdrag över huvudet i tisdags.

Den här veckan har jag varit ofocuserad på träningen. Det har varit så mycket annat – börjat jobba lite smått (layoutjobb hemifrån), varit på pressfrukost och fotografering för Må bra. Mitt i allt hakade jag på Yogautmaningen (och envisa jag ger inte upp). Jag VILL så jäkla mycket att jag blir helt trött på mig själv. Samtidigt VILL jag vara exakt så här driven och nyfiken som jag är, så jag låter mig hållas 🙂

Yogautmaningen må vara stressande att få till rent praktiskt, men ack så välgörande för kropp och sinne när jag väl får till det. Idag kom jag in i ett grymt flow och kroppen blev sådär mjuk och skön. Gick upp i hel brygga och plogen med lätthet. Behöver verkligen den där pressen från utmaningen för att ta mig tiden och få igång hemmayogandet som jag tänkt på så länge. Tack Sara!

Så här såg veckans träning ut (högrepsstyrka, dvs 15-20 reps/set):

 • Måndag – Gymkondis
 • Tisdag –  Styrka (Rygg/baksida axlar/triceps)
 • Onsdag – Löpning (Backintervaller)
 • Torsdag – Styrka (Ben) 
 • Fredag – Vila + #yoga30days
 • Lördag – Styrka (Bröst/axlar/biceps) + #yoga30days
 • Söndag – Löpning (24 km långpass med Jennie och Karin) + #yoga30days

Plan för vecka 5 (högrepsstyrka):

 • Måndag – Gymkondis  + #yoga30days
 • Tisdag –  Styrka (Rygg/baksida axlar/triceps)  + #yoga30days
 • Onsdag – Gymkondis  + #yoga30days
 • Torsdag – Styrka (Ben) + Hot MOJO yoga  + #yoga30days
 • Fredag – Vila + #yoga30days
 • Lördag – Styrka (Bröst/axlar/biceps) + #yoga30days
 • Söndag – Löpning (Backintervaller eller långpass ) + #yoga30days
 • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB