Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Träningssug

av Anna
morgonblogg.jpg

Sovit som en kratta i natt. Tittat på klockan 1000 ggr och tankarna har snurrat, men inte på bekymmer eller p.g.a. stress. Nej, jag har tänkt på hur lyckligt lottad jag är med min fina familj och mitt bra liv. Precis som när jag var liten känns sova som ett onödigt ont när det är så mycket roligare att vara vaken och LEVA 🙂 Det går förståss upp och ner, men just nu trivs jag.

Läste på Ems blogg igår om hennes stora kärlek till träning och jag kan glatt konstatera att vi är av samma sort hon och jag. När jag låg där och vred mig i sängen längtade jag till gymmet och dagens ryggpass. Gick igenom övningarna i huvudet och fick en förnimmelse av endorfinexplosionen efteråt. En dags vila räcker mer än nog för att det ska suga ordentligt i träningsnerven. Åhh vad jag ska mata härliga styrkeövningar, men först mera kaffe och snoriga bebispussar.

Trevlig helg! 

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB