Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Ellos sportmode

av Anna
ellos_pastell.jpg

Fick nyss ett reklamblad med sportmode från Ellos i brevinkastet med lockande sköna pastell-karameller. Ute har vintern kommit tillbaka en sväng och jag längtar ännu mer efter värme och att få sätta på ett par mjuka shorts. I mysiga pastellfärgade shorts och ett löst linne, som på bilden ovan, vill jag gå klädd i sommar!

ellos_sport.jpg

Skomärket Bagheera har jag inte hört eller sett mycket av sen jag var barn, men i Ellos kan du köpa billiga färgklickar till walkingskor. Annars är det blandat med kläder och skor för både vuxna och barn. Nedersta bilden visar löparkläder med kända märken och Ellos egna t.ex. från Ahkka. Snygga kläder och skor behöver inte kosta skjortan.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB