Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Långpass för sinnet

av Anna
lopn_mars.jpg

Om jag räknar bort alla fysiska fördelar med att springa ett längre pass ibland finns det minst lika många psykiska. Om inte fler? Dagens 24 km med Jennie och Karin blev ett riktigt wellnesspass. Solen värmde i ansiktet, benen kändes starka och pigga (vanliga glassuppladdningen), vännerna lika glada och inspirerande som vanligt och så de där lyckokänslorna av att ”allt är möjligt” när jag hög på endorfiner knyter av mina slitna Asics.

djurg_mars.jpg 

En annan fördel med just långpass är att du hinner se en hel stad. Ovan en bild från vackra Djurgården, men vi hann även besöka Stora Skuggan, Lilljansskogen, Hagaparken och en del av city. Perfekt sätt att orientera sig t.ex. när du är ute och reser.

Direkt efteråt är jag tom och behöver snabbt få i mig min gröt, men nu är energin på topp igen. Tror jag ska yoga lite nu när tvillingarna sover och öva på det jag behöver förbättra. Sen bara skrota runt resten av dagen. Bra söndag!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB