Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kari Traa – underställ & träningstajts i ett

av Anna
karitraa1.jpg

Vinterkylan har blåst in över Stockholm och underställsperioden är långt ifrån över, så idag passade det fint att prova mitt nya från Kari Traa. Snyggt fjärilsmönster och multifunktionellt då det även kan användas som vanliga träningskläder. Perfekt vid dagens kombinationspass vagnlöpning ute och gymkondis inne (upplägg). Jag drog bara över ett par längre tajts som åkte av när jag kommer in på gymmet. 

karitraa_test.jpg
30 min vagnjogg + 20 min rodd +10 min trappmaskin + 5 min armcykel + plankor. Nedersta bilden visar planka med benindrag. Träningsoutfit: Linne – Röhnisch, tajts -Kari Traa, strumpor – Seger, skor – Adidas.

Otroligt mjukt och skönt mot huden och utan skavande sömmar. Dessutom lagom tjocklek under tajtsen och löpjackan (långärmad tröja) ute och luftigt när jag var svettig och fortsatte passet inne på gymmet. Jag förstår att de fått fina recensioner av bl.a. Runners World och Iform.

Finns i flera läckra färger och olika längd på ben etc. Spana hela utbudet här.

Betyg från mig (av 5):  :+++++:

Snyggt, skönt, varmt under vindkläder/luftigt utan, multifunktionellt.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB