Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Yoga för stark core

av Anna
yogaovn.jpg

Har jag nämnt hur anti yoga jag var för bara fem år sen? ”Det är bara humflum plingplång och jag vill att det KÄNNS när jag tränar”. Men jag behövde mer coreträning och testade pilates. Grym coreträning och så blev kroppen lite smidigare. Men så bytte de till yoga istället för pilates på schemat. ”Åhhh! Den tiden som passade så bra. Jag testar väl..” Den träningsvärken jag fick i magen, ja i hela kroppen + känslan av att vara helt genomstretchad och mjuk hade jag aldrig upplevt. Jag blev fast och sen 4 år tillbaka är jag instruktör.

Yoga kan vara superträning för din core om du verkligen focuserar på maglåset och drar åt din inre korsett ordentligt vid varje inandning. Och detta maglås ska vara på HELA passet, d.v.s. du tränar din core en hel timme (om passet är så långt) – effektivt är bara förnamnet!

Tidigt i morse sprang jag en timme inkl. 12 backintervaller, lämnade sen storbarnen och gick hem för att yoga igenom mitt BBC-pass. Jag är SJUKT nöjd över att ha hittat så många underbara träningsformer. LOVE 

P.S. Det är fredag också. Sug på den karamellen 🙂 D.S.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB