Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Min vinterdrog

av Anna
jormskidor1.jpg

”Ge mig en vinterdrog, ge mig sommarsnö” sjöng Kent i lurarna vid morgonens skidtur. Inte för att jag tror att Jocke Berg syftade på skidåkning, men det gjorde jag. Helt F A N T A S T I S K vårvinterdag med skare som gick att gå på precis överallt utan att sjukna igenom, gnistrande snö och en sol som under dagen gett mig den där fräscha påskbrännan.

jormskidor2.jpg

Inte ett skidtag klassisk stil tog jag – det gick att skejta överallt. Jag älskar farten (ca 3 min/km) man får upp med skejting och det ger betydligt högre puls än klassisk skidåkning. Dessutom och grym träning för rumpa/utsida lår och överkropp. 

I den vackra miljön, med farten och musiken glömmer jag att det är träning. Det är just den känslan alla borde få uppleva för att en gång för alla bli träningsfrälsta. Jag har många ”droger” (för att undvika missförstånd – syftar på träningtyper), men just detta är min vinterdrog. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S. Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB