Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Morgon för insidan

av Anna
yogga.jpg

Jag vaknade glad efter den trevliga gårdagskvällen och solen gjorde inte humöret sämre. En halvtimmes uppvärmningsjogg med vagnen (fasen vad jag VILL HA en löpvagn) och ett egopass yoga fick insidan, både fysiskt och psykiskt, att stärkas. Egopass eftersom det inte var jag själv som instruerade, vilket jag ska göra i eftermiddag istället. Alltså yoga x 2 idag.

Tänkte på ett samtal med Caroline igår om just yoga. Att vi båda blir lätt stressade av för lugna yogapass, men hittar man en instruktör som är duktig på att förklara hur du ska jobba muskulärt är yoga superbra coreträning (+ helkroppsstretch vilket jag lätt prioriterar bort annars). Anna Grisotti som ledde dagens pass är grym på detta. Hon kör helt den typ av fysisk yoga jag gillar och är en stor förebild.

pauluns_kokosv.jpg

Till frukost nr 2 efteråt testade jag Paulúns nya kokosvatten. Var något skeptisk innan eftersom jag smakat kokosvatten tidigare och knappt fått ner en mun, men de här var riktigt goda. T.o.m. det neutrala vattnet var ok och ”Mango & passionsfrukt” samt ”Ananas & guava” smakade som söt god juice. Så var vätskebalansen återställd också.

Fakta: Paulúns Kokosvatten innehåller viktiga salter och mineraler och har en bra balans mellan elektrolyter och kolhydrater och hjälper kroppen att återställa vätskebalansen. Det innehåller endast naturliga råvaror, inget tillsatt socker eller tillsatser. 

Pris: En flaska med 30 cl kostar ca 22 kr.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB