Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Vårjackan från Patagonia

av Anna
pantagonia.jpg

Solen lyser men skenet bedrar. Det är fortfarande bara ett par grader vid morgontimmarna och vid promenaden med alla kids till gymmet var jag glad över min vindtäta jacka – Patagonia Adze Jacket. Gillar att den är lätt, prasselfri och ANDAS så att jag kan gå snabbt utan att dö av svett, något som inte som mina andra skaljackor gör. 

Fräsch turkos-blå färg också som matchar dagens himmel och gör mig glad. Vårig look, men funkar året runt som skaljacka vid skidåkning eller mot kyla i höstrusket med Microgrid-fleece på insidan som värmer.

pantagonia2.jpg

Min Patagonia W’s Adze Jacket är ur vårens kollektion och finns även i lila. Den är tillverkad i vindtätt Polartec Windbloc-material som blockerar 100% av vinden och ger maximalt skydd mot kyla och blåsigt väder. Den mjuka, stretchiga och vattenavvisande ytan gör detta till marknadens mest bekväma och kvalitativa fleecematerial.

Jackan till höger ovan är herrmodellen i mörk grått – M’s Adze Jacket med samma funktioner och pris som dammodellen.

Ca pris: 1499 kr.
 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Frida Westergård och Marlon Appelgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB