Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Mer Trend o träning

av Anna
instagram1.jpg

Godmorgon! Sitter med en kopp grönt te och har precis bläddrat igenom appen Instagram – mitt favorithak att kolla in, framför Facebook och Twitter på senare tid. En bild säger mer än tusen ord och jag gillar bilder. Det har du säkert förstått av bloggen där jag alltid har mycket av den varan i inläggen. 

instagram2.jpg

Får du inte nog av mig här på bloggen kan du följa mig på Instagram vid namnet trendotraningJag lägger (precis som alla andra) upp mycket bilder på mat men även annat jag gillar – som barnen, från mina träningspass eller ett par snygga skor. Vi ses!

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB