Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Nya Marathonskor

av Anna
asics_DS_test.jpg

Nu har jag fått hem mina Asics DS Trainer 17, lagom för att hinna springa in till Stockholm Marathon. Som vanligt började jag känna in dem försiktigt och hade dem vid promenaden till förskolan och SATS, innan jag ger mig ut på en längre löptur. Upplevde inga skav, men ska byta ut till mina inläggssulor för maximal komfort.

Asics_DS_trainer17.jpg

Älskar nya löpskor där stegen fångas upp av helt onötta, mjuka och stötdämpande sulor. Mina Asics DS Trainer 17 är en ”lätt och snabb sko med litet pronationsstöd”. Hur ”snabba” de är visar sig, haha, men jag upplever dem som luftiga, har otroligt skön dämpning i framfoten och är rymliga (mot Asics Gel DS Racer som jag fick skicka tillbaka för de var för små i samma storlek och för dåligt uppbyggda i hälen för mina fötter). Dessutom väldigt snygg färgkombination klarblå – cerise.

Pris: 1400 kr på Löplabbet.

rygg3.jpg

Ingen löpning idag dock utan focus RYGG/baksida axlar/triceps/core. Jag återhämtar mig fortfarande från gårdagens misslyckade långpass men fick tillbaka självförtroendet då styrketräningen gick kanon. Gjorde ca 7 chins (fördelat på 4 set) och resten av passet var det högrepsträning (15-20 reps/set) som gällde. Tror det blir ett bra upplägg inför Maran – att köra styrketräning med inriktning på uthållighet. 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB