Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Smider planer

av Anna
kaffeskal.jpg

Godmorgon! Här sitter jag med kaffekoppen och smider planer för framtiden. Jag och mannen springer ofta om varandra och pratar mest om det som sker ju NU. Men idag DÅ – medan han packade cykelväskan och jag gjorde välling hann vi diskutera hösten lite.

kaffedrick.jpg

Bloggen har vuxit snabbt det senaste året och är just nu en av de fem största träningsbloggarna i Sverige. Känns fantastiskt kul för bloggen är lite som ett av mina barn, en sorts dagbok, ett sätt att få utlopp för min kreativitet och kunna sprida min stora träningskärlek. OCH ett sätt att marknadsföra mig själv.

Det är just den där sista punkten som jag vill ta vara på i höst för att vidga vyerna och gå min egen väg. Spännande och skrämmande, men helt rätt? Får se var det leder – baby steps, så hang on!

kaffe_tom.jpg

Så. Nu har jag fått det sagt utan att säga för mycket. Behöver sätta lite press på mig själv och är det några som kan motivera mig så är det NI! 🙂

Närmaste planen är dock gymmet för benträning med hela barnaskaran på MiniSats. Hugos feber är borta, men jag vill att han blir helt pigg innan det är skoldags och Hampus är hemma som moraliskt (lek-)stöd. 

P.S. Appropå stor träningsblogg – du har väl röstat på den du tycker är bäst i Blog Awards 2012? Inte? Nominera här. D.S.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lukas Jacobson, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB