Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Tid för operation

av Anna
navel_in.jpg

Nu har jag äntligen fått tid för operation av mitt navelbråck. 12 juni ska punaveln bort och därefter inga tunga lyft på ca tre veckor. Jag skulle även behöva operera magmusklerna, själva diastasen, men det får jag inte göra via Landstinget som anser att det är en ”skönhetoperation” som jag får bekosta själv. Det känns ändå ok – jag har ju kontakt med magmusklerna och KAN dra in magen, vilket gör att jag inte har några ryggproblem. 

navelbrack.jpg

Trist att behöva lägga träningen på is i tre veckor nu när jag är i mitt livs toppform, men kanske är det lite bra också? Operationen blir strax efter Stockholm Marathon och kroppen är nog rätt sliten då. Så vila för att sen komma igång i mitten av sommaren blir kanon. Kanske kanske jag även kan träna ihop diastasen då, när bråcket är borta (omöjligt just nu). Jag hoppas!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB